НАВКАТ ООД е създадена през 2013г. от Деян Николов и Илия Аврамов. През годините фирмата развива своята дейност в няколко направления. Едно от тях  е извършването на инвентаризации, комплексно счетоводно обслужване, вътрешен одит на фирми, данъчни и бизнес консултации и юридически консултации.

Нашият екип е изграден от специалисти в различни икономически и правни насоки, като целта е да се създаде перфектната услуга, която отговаря на нуждите на нашите клиенти, както и да бъде извършена с неуспорим професионализъм.

 

Ето накратко кои сме ние:

 

ДЕЯН НИКОЛОВ            Управляващ съдружник в НАВКАТ ООД и Управител на REVIZII.eu

Магистър по икономика, специалност „Вътрешен одит” в Стопанска Академия „Д.А.Ценов” – Свищов. Сертифициран Вътрешен одитор в публичния сектор, с 11 години стаж в областта на контрола.

МИХАЕЛА МИШЕВА    Ръководител-офис гр. София

Магистър по икономика, специалност „Вътрешен одит” в Стопанска Академия „Д.А.Ценов” – Свищов. 12 години стаж с областта на контрола.

ОГНЯН НИКОЛОВ         Консултант – предпоставки за злоупотреби.

Магистър по икономика, специалност „Търговия” в Икономически университет – Варна. Специализация  “Мениджмънт за ръководители” в Академия на МВР. 12 години стаж като Директор Икономическа полиция – Добрич, 5 години стаж в областта на застраховането, 9 години стаж в областта на контрола.

ИЛИАНА РАДЕВА          Консултант в областта на счетоводните услуги

Магистър по икономика, специалност „Счетоводство и контрол” в Икономически университет – Варна. 37 години стаж като счетоводител и главен счетоводител в областта на печатни издания, услуги, търговия, земеделие, внос-износ и търговия с мебели, строителство, инвестиции.

ЕЛИ НЕДЯЛКОВА           Счетоводител

Магистър по икономика, специалност „Финанси” в Икономически университет – Варна. Магистър „ Административна и информационна сигурност” в НВУ „Васил Левски” – Шумен. 4 години стаж в областта на счетоводството.

 

ИЛИЯ АВРАМОВ            Управляващ съдружник в НАВКАТ ООД и Управител на дизайнерско студио AdwayCreative

Магистър по дизайн.

ЙЕХЯ ШУКЕР                    Съдружник в НАВКАТ ООД, Консултант в IT-сигурността.

10 години стаж в компютърните технологии, видео наблюдение, изграждане на вътрешни офис мрежи и компютърна сигурност.