Изборът на счетоводител е една от основните и най-важни стъпки при стартирането на бизнес. Той трябва да бъде съобразен най-вече с качеството, което ще получите, защото непрофесионалното отношение и ниско-качествено изпълнение на задълженията могат да доведат до сериозни проблеми и загуби.

Екипът ни е изграден от професионалисти в различни области, като основна цел  е изпълнението на предлаганите от нас услуги да бъде на най-високо ниво. Нашият екип извършва съдебно-счетоводни експертизи, данъчни консултации, бизнес-консултации. Успехът ни се дължи на професионализма, с който се отнасяме към всеки един ангажимент и с който успяваме без проблем да вникнем както в детайлите на всеки тип бизнес, така и в основните проблеми, свързани с него, и по този начин да предложим най-доброто, от което клиента има нужда. За всичко това говорят и нашите доволни клиенти.

Личното отношение към всеки един клиент е в основата на нашият начин на работа, което отличава Revizii.eu от останалите счетоводни къщи, като по този начин ние не само осчетоводяваме документите на Вашата фирма – ние сме Вашият бизнес-асистент, на който можете да разчитате за много повече, защото Вашият успех е и наш успех!

Услугите, с които можем да бъдем полезни за Вас и Вашият бизнес са:

  • Комплексно счетоводно обслужване
  • Обработка на заплати и ТРЗ
  • Данъчни консултации и данъчна защита
  • Годишно счетоводно приключване

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и изготвяне на персонална оферта!